koyak !

Saturday, December 06, 2008 Pojiegraphy Journal 10 Comments

hari ni aku agak rajin la . sampai sanggup nak amek hati mak aku. sebab sok aku nak kuar hang out. Aku bersihkn la tingkap bilik abg aku tu. tgh khusyuk buat keja, aku letak la kaki kiri aku kat atas meja dia tu. aku x tau langsung meja tu tak bole menampung kaki aku yang keding tu. duh ! lepas tu, aku terjatuh meja tu patah. aku x rasa apa2 sakit pun.

bila aku raba2 paha aku tu, aku tersentuh darah . fewh ! luka tu agak menakutkan la, sampai ternampak isi daging ku. lol, aku pun dok diam kat blik tu, sbb aku x dpt gerak. kaki ku dtg sakit.
tgk la, luka ku ! ;

tiba2 mak aku dtg n tlg aku. nasib baik r mak aku ni jururawat. dapat gak tolong aku. hukhuk.
bila cuci ngan ubat ni, perh! pedih gila. macam nak mampos.
before tu , ayah aku suroh g hospital. kot2 terkena karat ke, apa ke. takot gak. but mak aku kata xpa la


ni hah luka aku bila da cuci & di plaster kan. ;



10 comments:

  1. tak suka post yg ni!!!!
    I hate blood!
    first² baca,igtkn cerita kelakar sbb jth meja. (meja ke ? entah la. aku x bc habis)
    HAHA xD
    smpi kat luka tuh,rse mcm nk pitam dh.

    ReplyDelete
  2. erk!!!!!!!!! mcm dalam ja. besar lg tu. brapa cm tu?

    ReplyDelete
  3. mak aii~!!
    geli eden mlihatnyer
    mesti sakit kan kan kan?. (:

    ReplyDelete
  4. okeyh. itu amat besar lah!
    naseb bek ur mum ade.
    careful lorh next time
    :)

    ReplyDelete
  5. ewwwwwwwww.takut takutttt.seram aa pojie.dah xnk bkk blog die dh.haha :P

    ReplyDelete
  6. alaaa! rilek r. xkan tu pun takott. ngehe

    ReplyDelete