januari ni aku da nak balek shah alam . Agak sedih la, rasa xpuas lagi cuti kat kota kinabalu ni.
masa berlalu dengan begitu cepat gila.
aku rasa baru ja semalam aku kat kota kinabalu ni.
aiyo, lepas ni jauh ngan family, jauh ngan kawan baik, jauh ngan si dia.
dia?
ada lah. xpayah nak nyebok.
skg ni tu bukan masalahnya,
aku nak tanya korang, camne nak kekalkan hubungan jauh ni?
sebab aku kan da nak balek shah alam lepas ni. pastu balik kota kinabalu after habes spm.
pergh! agak lama jugakk r.
aku dengar hubungan jauh ni xkan lama? member aku pun camtu. since da masok hostel dulu, slalu gado je ngan couple dia . entah apa nak jadi. padahal sama-sama x curang pun actually.
tu yang aku takut ni, so korang if ada pengalaman ka, pendapat ka.
share share la kat aku ni.
tau la aku ni masih mentah lagi, bukan cam korang tu. ngehe.
jom share pendapat !