.kekal dalam long distance relationship?.

Wednesday, December 17, 2008 Pojiegraphy Journal 7 Comments

januari ni aku da nak balek shah alam . Agak sedih la, rasa xpuas lagi cuti kat kota kinabalu ni.
masa berlalu dengan begitu cepat gila.
aku rasa baru ja semalam aku kat kota kinabalu ni.
aiyo, lepas ni jauh ngan family, jauh ngan kawan baik, jauh ngan si dia.
dia?
ada lah. xpayah nak nyebok.
skg ni tu bukan masalahnya,
aku nak tanya korang, camne nak kekalkan hubungan jauh ni?
sebab aku kan da nak balek shah alam lepas ni. pastu balik kota kinabalu after habes spm.
pergh! agak lama jugakk r.
aku dengar hubungan jauh ni xkan lama? member aku pun camtu. since da masok hostel dulu, slalu gado je ngan couple dia . entah apa nak jadi. padahal sama-sama x curang pun actually.
tu yang aku takut ni, so korang if ada pengalaman ka, pendapat ka.
share share la kat aku ni.
tau la aku ni masih mentah lagi, bukan cam korang tu. ngehe.
jom share pendapat !

7 comments:

  1. trust each other! ;DD
    tp kdg2 xmenjadi pun.so cmnie la.if u syg die balik la once a month. hehe

    ReplyDelete
  2. hmm, my opinion ? for sure trust each other. :D then, rajin2 la contact. if u free, buat la video call stp hr. heee

    ReplyDelete
  3. ala, sume tu org da cuba. tp x berjaya gakk. duh! cepat! bagii lagi. hahaaa

    ReplyDelete
  4. hello
    first time reader :)

    ermm..i think the most important thing is, u kena kenal btol2 ur partner kot..trust is a must tp kdg2 blh msuk longkang jgak trust tu
    lol
    i've been in a three years long distance relationship and still going on smpai skrg
    i guess tu lah kot knal ur partner cmmne and then think of ways on how making ur relationship more fun

    :)
    good luck

    amie

    ReplyDelete
  5. woow! seorang yang setia.
    ngehhngehh
    thanks for ur opinionnnn.

    ReplyDelete
  6. lin pernah! tapi mmg akan putus pny la. trust me.
    HAHA (tak bagi semangat langsung aku ni)

    ok. First of all,you should trust each other.
    Pray the best for her.
    Always look at something she gave you.
    Text her when you are free.
    Kalau dok hostel,call her everyday!(This is what my ex did to me and kekal lah jugak dlm setahun lebih je. hikhik)

    ReplyDelete
  7. wahh ! lin mmg banyak pengalaman larh.
    kalo x jadi gak camne?
    kene kawen tros ke? haha

    ReplyDelete