.internet palat.

Friday, December 19, 2008 Pojiegraphy Journal 4 Comments

Aku away !
internet lembab gila ! potong stim kalo nak online. siot !
ni semua salah celcom broadband. la !
penipo! kata internet laju la, itu la, ini la.
tapi tgk apa da jadi !
angin btol aku.
actually banyak benda aku nak share ni, tapi internet (celcom broadband) membabi !
nanti aku online, aku update la erkk.
see you later !
away.away.away.away.away.away.away.away.away.away.away.away.away.away.away.away.away

4 comments:

  1. ril gune 1mbps ke 584 kbps?
    mungkin line dia x kuat kot.

    ReplyDelete
  2. 7.3mbps.
    entah la. angin btol ngan broadband ni.
    :(
    susah nak onlinee

    ReplyDelete
  3. sebenarnya senang jer korang kene siasat tempat korang ade 3G atau tak kalu takat GPRS jer ..aku syorkan korang tak payah daftar membazir jer......bile ade 3G jer capaian dia memuaskan........

    ReplyDelete
  4. entah. before ni internet ok je, tapi masok december.
    lembab gileee

    ReplyDelete