Hujan Rimba .
pelikkan nama tempat tu. haha.
aku xsure sgt apa nama tu, tapi b4 ni nama tempat tu Taman Rimba ja.
tapi skg da tukar plak, hm. actually tempat ni adalah tempat untuk budak2 bermain kat playground, tempat jogging,
lebih senang tempat ber-rekreasi.
Hari tu aku ngan si jason lepak la dkat taman ni.
sambil tu dia ajar aku serba sdkit abt dslr ni ,




huh! aku ingat kan cuma pegang camera tu n click button 'snap' .
padahal lagi parah rupanya.
nak set itu, nak set ini. pening la jugak.
baru aku tau bukan senang nak jadi photographer,
lebih baik jadi model ja.
pose - ready - SNAP! kan?kan?
:D
ni hah gmbr2 yang sempat aku amek, ni pun darpada hasil serba sedikit ajaran si Jason.
bluekkk!


aku prefer jadi model la, daripada nak jadi photographer. HAHA!