hilangkan tension !

Tuesday, December 02, 2008 Pojiegraphy Journal 0 Comments

malam semalam aku tension gila,
nak tau pasal apa aku tension? adalaaahhh ! hal peribadi.
duh !! sok hari ni aku plan nk kuar ngan member2 untuk hilangkn tension, hm.
aku jemput lah kawan karib aku si jason. tapi harini dia asyik kacau comel dia ja ni, rimas plak aku tgk. aduhh ! apa2 ja la ouh jason. yang penting ko bahagia. ngehngehngeh.
aku just plan nk lepak2 kat centre point. dah xda tempat lain, so lepak ja la kat centre point eventhough byk sgt besties si jason disana. bluek!
aku pergi kk by bus, hm. macam biasa la, heeek !
then sampai kat kk dalam pkol 1 lebih. then kita orang just mencapap kat cp tu. sampai pusing-pusing .


we did singgah fish & co. kat Warisan Square, pergi mam jap.
ni hah apa yang aku sempat snap. :) ;




trip-trip candid . HAHA




ouh, comel kan? kan? kan? ngehngehngeh. perasan gila aku!


after lepak2 tu, hilanglah aku nyer tension,
hm, lepas makan , we go minum minuman kegemaranku itu, i guess i dont need to tell u guys what it is.
sendiri mau tau la okayy, kang korang bosan plak if aku balik2 bgtau about that YOYO ! .
muahhahaa!
plan nk balik lmbt cket, but petang tu da agak gelap.
nak hujan lebat ! so aku balik dlm kol 6 lebih, then smpi umah pukul 7 lebih.
naseb baik abg aku sanggup amek aku kat bustop. kalo x, basah kuyup aku.
finally, aku ok ! da hilang pun semua tension!
ngehngehngeh. :)

0 comments: