kuar lagi.
kali ni tengok brainscan kat GSC.
duh! cerita ni? aku xtau sgt.
yang aku tau&suka
babak mak ngan ayah die bertukar badan.
ahaks ! ahaks ! ahaks !


topi keledar tu yang menyebabkan pertukaran badan tue.
entah la. aku x bg perhatian sangat pon time tu.
ngehngehngeh.
after tue, we otw nak g blik cp.
duh! hujan lebat ! susah betol .
da sampai kat cp tue, aku terserempak ngan 2 orang budak ni
yulie & jul



lama x lepak n borak ngan dorang ni.
last aku lepak ngan dorang before aku g shah alam dulu.
>.<
ingat nak lepak sama, tapi aku xtau no dorang smpi aku terserempak .
hukhuk.

cool x beg dia?
ngehngehngeh.
aku dpt hadiah krismas ;
beg (rm69.90) , kingston pendrive 4gb (rm26.)
tenks lorr :)