hang out last time ngan vee before balik .

Sunday, December 28, 2008 Pojiegraphy Journal 4 Comments

hari ni aku decide nak hang out ngan vee and geng2 yang lain .
ya lah, sok kan vee da mau balik keningau. pasni aku x jumpa dia lagi sampai abes spm.
duh! lama gila tu.
malangnya, membe2 yang lain x dpat kuar. tension betol aku!
so, aku ngan vee je la kuar.
jalan2 , cuci2 mata ,
yang aku pelik tu, kami macam couple !
lawaaaak plak! ngehngehngeh
entah la, semua xnak kuar.
so agak bosan la if bedua2an ja.

before pegi cp, kitaorang pegi tempat mak dia keja.
Sutera Harbour Hotel.
mak dia keja salloon.
:)
lagipun dia nak try dye rambut dia .
entah apa angin ngan ribut si vee ni tiba2 mau dye rambut, skola kan da nak start. duh.
sambil menunggu dia siap! fewh! agak lama gak r.
aku pegi la tgk view tempat ni,
cantik siot.


random photos ;


sambil tunggu rambut vee siap , kita orang lepak kat bar sebelah salloon tue.
hm, tengok2 apa yang ada kat dalam ni.
entah la, barang semua mahal gila.
entah apa sampai mahal camtu.
kuikuikui

kita orang pegi cp naik bus shuttle .
actually bus ni untuk pelancong atau pelanggan di hotel tu ja.
so kita orang just nyebok la naik bus ni.
trip2 jadi pelancong.
ngehngehnggeh.
sampai kat cp , kita orang terjah setiap kedai yang menarik.
aku ada gak beli brg .
entah, lepas ni da xd masa da nak beli2 brg ni.
x(


[fitting room]

terjah punya terjah.
masa pun xsedar da berlalu.
kitaorg stop beli belah dlm kol 6 lebih.
duh! kaki ku agak krem sioot.
ngehngeh

before pegi api2 centre, aku sempat gak balun minuman yoyo ni.
:)
perot pon agak lapar
so da sampai kat api2 center, kitaorang singgah mcd jap beli burger.
lapar gilaaa !


aku sampai kat umah dalam kol 8 lebih, mandi n ekot mak aku g umah cousin dia.
so aku pon g lepak ngan member aku tgk movies ;

the spirit


cite ni? aku xfaham sangat. mungkin agak penat n mamai2.
aku suka tgk pelakon wanita dia (sand seref)
seksi gila !
haha!

4 comments:

  1. waduh tmpt tu sungguh indah...
    duit kerja hr tuh dh hbs???
    hik3

    ReplyDelete
  2. haha.
    the spirit bkn 18 ke atas ke?
    wakaka..
    under age tgk benda gitu

    ReplyDelete
  3. adoi! bkn ada babak sex pon.
    ape da.
    tu cume bunuh membunuh la.

    ReplyDelete