malam tadi aku g tgk cita cicakman 2 ngan kakak n abg aku. hek3.
cicak man? .
entah la . aku just minat the way dorang buat movie ni.
x nampak langsung kat malaysia . ngehngeh. plus ada pelakon baru ,
tamara (rrama) agak cun gak la dia dalam movie tu.
lagi sharifah amani (iman) si budak buta, isk2. btw, prof klon x byk kuar la , jalan cite pun rse cam pendek je, xsama ngan cicakman 1 tu . tapi grafik kali ni agak best & cool.
kalo nak fun , pegi la tgk cerita ni. bluek!
nak tau? panggung tu xramai langsung (gsc kk) . entah la, dalam 2+ org ja. ngehngeh.
mungkin sume da tertumpu kat panggung growball cp kot. duh !