cicakman 2.

Tuesday, December 16, 2008 Pojiegraphy Journal 2 Comments

malam tadi aku g tgk cita cicakman 2 ngan kakak n abg aku. hek3.
cicak man? .
entah la . aku just minat the way dorang buat movie ni.
x nampak langsung kat malaysia . ngehngeh. plus ada pelakon baru ,
tamara (rrama) agak cun gak la dia dalam movie tu.
lagi sharifah amani (iman) si budak buta, isk2. btw, prof klon x byk kuar la , jalan cite pun rse cam pendek je, xsama ngan cicakman 1 tu . tapi grafik kali ni agak best & cool.
kalo nak fun , pegi la tgk cerita ni. bluek!
nak tau? panggung tu xramai langsung (gsc kk) . entah la, dalam 2+ org ja. ngehngeh.
mungkin sume da tertumpu kat panggung growball cp kot. duh !

2 comments:

  1. Babak menarik: Cicakman 2

    * Babak pergaduhan di rumah En Bakar terutama aksi pengawal keselamatan dihempas ke meja kaca dan piano.
    * Hairi tidur pakai tali pinggang keselamatan.
    * Aksi stunt motosikal antara Hairi dan Rrama. [Walaupun tak cantik. Tapi tetap menarik]
    * Babak Iman yang dapat rasa kehadiran Ginger Ghost. Suspen. Macam cerita hantu.
    * Aksi Linda Onn menoreh kulit muka. [Macam Mission Impossible]
    * Babak Azwan Ali dan Dee.

    CICAKMAN 2

    ReplyDelete
  2. HAHA. yep! aku lagi lawak time apek tu pakai tali pinggang keselamatan time tido. ahaks!

    ReplyDelete