Borneo Tribes, KK

Thursday, December 25, 2008 Pojiegraphy Journal 3 Comments

korang nak tau x kemana aku menghilang time Christmas?
haha.
aku pegi keje kat tempat abg aku ,
Borneo Tribes , KK.

sebagai?
manager kat tempat ni lah !
haha.
eh! eh! silap.
sebagai pelayan ja la.
apa x.
abg aku da offer.
rm100/day.
tapi aku keja 1 hari ja.
sebab time tu semua staff abg aku cuti. ya la, kan christmas.
so mesti la nak cuti.
aku yang jadi pengganti.
dengan kak tun/kak noni.
:)


tempat ni cool gila !
best keja kat sni,
aku rasa tempat ni sesuai untuk majlis makan malam ja.
sebab,
makanan dia mahal giler.
malam tu ada yang smpi kne byr rm100 lebih.
pdhal makanan just simple ja.

ni lah tempat tu ;




before majlis makan malam tu start, aku sempat lepak kat yoyo cafe berdekatan dgn tempat keja abg aku tu.
naseb baik lah ada gak tempat untuk lepak jap.
sebab bosan gila nak tunggu majlis makan malam tu
>.<



milky tea+pearl + apple mint. :)

nak tau tak?
pelanggan dia malam ni chinese.
so , faham2 ja la erk.
cerewet , banyak songeh , blah , blah , blah!
nak semua cepat.
nak itu, nak ini.
fewh! nasib baik aku cuma sehari je kat situ.
aku xtau la camna abg aku bole tahan ngan pelanggan yang camtu tue.
duh !


lepas semua da blah ,
kitaorang lepak lepak.
sambil minom milky tea + aiskrim.
yang dibuat oleh kak tun :)

random photos ;

dapat gak aku rm100 dalam sehari.
yeah! nak pergi hang out lagi.
because aku cuma ada 1 minggu lagi kat kk ni.
sedih kne balik shah alam
>.<

3 comments:

  1. hurm...x ketggaln Yoyo..huhu..
    WAH HNGOUT LG..
    waduh..

    ReplyDelete
  2. customer cina mmg paloi!
    asek2 yoyo.huhu.

    ReplyDelete