aku nak ubah layout blog aku ni.

Sunday, December 21, 2008 Pojiegraphy Journal 12 Comments

aku nak tukar layout blog aku
korang ! korang !
bagi aku idea, cepat! aku nak layout yang agak unik, simple tapi smart.
cepat! sape budak yang terrer bab2 tuka layout ni, bagi la aku website yang best2 nak cari layout.
bole kan? kan?
aku xnak yang cikai2 plak (memilih plak aku)
tenksss babe. (:

12 comments:

  1. http://www.thecutestblogontheblock.com/
    maybe layout2 kat snie boleh menarik atie u ;DD

    ReplyDelete
  2. u edit mcm mn pon,still buruk okay!
    so tapaya edit.
    HAHAHAHHAAHHAHAA
    *mmg nk kene gunting betul mlt aku ni

    xD

    ReplyDelete
  3. thanks isha :)

    duh! lin, kau mmg kejam doo! haha

    ReplyDelete
  4. hey pojie!
    thx ya comment my blog..
    kelak alwiz2 la comment..
    haha..
    vaio stuff? dlm beg tu ada barang2 je, xde r bg laptop vaio ;)

    lme ko x on9!

    ReplyDelete
  5. haha.tenet uat hal la. tension aku. da la cuti skola da nak abes. damn!

    ReplyDelete
  6. cmne nak buat layout?
    HAHAHAHA
    tak reti kot
    layout skrg pon main tmbah edit jew
    hee :DD

    ReplyDelete
  7. xyh pegi skul r ms skul reopen..
    teksha xbes!

    =P

    wakkaa

    ReplyDelete
  8. haha..
    bosan?
    mari ar skul aku..

    konfem.................................................................lagi bosan! !!

    ReplyDelete
  9. tau xpe.
    sume skola bosan la weiii

    ReplyDelete
  10. yayayaya.so ko da book flight blk semenanjung?

    bila deh?

    ke nk berenang??

    =P

    ReplyDelete
  11. ngehngeh.
    aku berenang je.
    xpexpe.

    ReplyDelete