Wednesday, December 24, 2008 Pojiegraphy Journal 1 Comments

aku dapat call dari vee ,
dia ajak aku temankan dia hang out d kk .
yang aku pelik tu, dia x inform aku 24jam sebelum tu.
dah la malam tu aku tido kol 3 pagi.
pagi2 tu, dalam kol 8 dia kol aku,
aku pun dengan mamai2nya, angkat je la kol dia tu.
dia cakap cepat la sedia2 , nnt dia suro mak dia jemput aku.
dia suro aku sedia2 dlm kol 10 lebih, skali aku baru nak bekpes ngan maggi , tiba2 dia kol lagi.
tanya aku da siap ka blom. then aku cakap la, baru mau bekpas. blom mandi lagi.
reaksi dia camni 'astaga !!' . skali aku tanya dia kat mana. dia jawab 'didepan umah ko'.
omg! aku x mandi, semua.
duh! terpaksa la kelam kabut aku dibuatnya,
nasib baik mak dia baik . kalo x, da lama aku kena buku 555. hah!
kita orang smpi kat kk , n lepak jap kat FunSquare growball cp.


aku x bekpas lagi, siot ! nasib baik dorang willing nak temankan aku.
lagi best tue, vee blanja (biasalah baru gaji) ! tu yang bertuah tu. hahahaa.


lepas lepak2 tue, vee ajak aku cari tempat nak 'tindik lidah' .
dia nak tindik lidah diaaaa.
cool x minah ni? haha

lepas tu aku terserempak ngan si angelenah , dia ngah busy melayan customer.
haha. bagus2. semua busy ngan keja ja. duh!

tidak lupa, lepak sambil minom yoyo. :)
tapi entah la, aku mcm xda selera harini nak minom yoyo.
tapi tetap beli laa.
:)



some random photos time lepak kat waterfront ;

with vee ;

with allysa ;

with gideon & vee ;




korang nak tgk something x?
ni lah couple paling hangat ! >.<
HAHAHA

aku ngan vee lepak kat depan cinema.
sempat lagi nak berdrama :)



aku suka tangkap view bangunan warisan square dari atas, agak smart.




cantik tak?

harini aku balik ekot vee ,
so sementara tunggu mak dia.
kita orang lepak dkat cc paling mewah.
HOMENET.
internet laju gila !
nak ja aku curik modem & account dia.
shit!


aku sampai umah dalam pukol 11 lebih
fuh! nasib baik mak & ayah aku x tunggu depan umah sambil bercekak pinggang.
HAHA.

1 comment: