aku away daripada berada di atas garisan [online] x(

Tuesday, December 30, 2008 Pojiegraphy Journal 4 Comments

mulai daripada hari ini ;
AKU AWAY !
bila aku da sampai kat shah alam nanti, aku da xda masa nak online lagi.
:(
berat hati nak balik.
tapi apa bole buat.
semua ni suda takdir aku terpaksa balik.
kalo rindu aku ke, apa ke, just singgah & baca la blog aku ni walaupun aku x update.
sekurang2nya dpt gak lepas rindu kat aku.
mungkin aku online x seaktif daripada sebelum ni.
mungkin lepas SPM baru la aku kembali aktif.
tiba masa aku duduk atas kerusi sekolah ;



mengadap buku ;



bermain dengan HTML (PDT) ;



bermain dengan code & nombor programming ( FOP ) ;




habiskan masa aku diSEKOLAH ! ;






AKU AKAN RINDU KORANG SEMUA NANTI :(

compok <3

4 comments:

  1. will be missing u guys so damn much!

    ReplyDelete
  2. babe, i rase sedey sgt2 bace ur post. seriously! taknak balek school. :(

    ReplyDelete