2009.

Tuesday, December 30, 2008 Pojiegraphy Journal 2 Comments

kali ni aku kuar rumah pkl 7.00pm.
biase la , nak g sambut new year
:D
aku blom makan lagi time tu.
so singgah kat kenny rogers mam jap. before tgk movies
movie start kol 8.20 camtu.
so sempat la.
aku memang happy gila time tu sebab mak aku bagi greenlight kat aku untuk kuar umah malam.
haha. biasa dia x suro aku kuar malam pon. :D



after mam tue, pergi la tengok movie kat Growball Centre Point.
cite ;

George A Romero Diary Of The Dead .

cite ni? serupa cam crita Quarantine, tapi mungkin cerita ni agak seram cket la. semua da jadi zombi. cuma 3 orang lagi yang selamat. kalo Quarantine, ada lagi yang hidup. cuma orang2 tu jadi mangsa terkurung dalam satu apartment tu, . cerita ni memang best gila la.
jangan x tengok pulak !
aku rasa yang terselamat tu 3 orang ja. tu pun terpaksa berkurung dalam panic room. yang agak kecil. n diluar sana dipenuhi zombi dah.
so, korang cuba2 la tengok cerita ni erkk :)



after movie tu we go lepak dekat waterfront .
yeah! macam biasa, malam mmg sentiasa ramai ja orang kat tempat ni.
duh ! apa lagi new year, mesti la ramai.
tapi luckily, Pilak2 semua pegi padang merdeka.
so agak aman cket la. hikhik.
time suda menunjukkan 11.30pm, so lepak kat
coffee Bean
ja
sampai masa tiba .




.



.



.



.






.



.



.



.



.



.



.



.



.



.

12.00 am



HAPPY NEW YEAR !

HAPPY NEW YEAR !

HAPPY NEW YEAR !

HAPPY NEW YEAR !
2009

2 comments: