Saturday, November 29, 2008 Pojiegraphy Journal 4 Comments

today ? today ? today ? its time to go hang out n go for some movies, yeah ! macam biasa, tempat lepakku cuma la di centre point && warisan square, argh! today x g waterfront plak, sebab today aku pergi tempat yang agak istimewa & menyenang kan . nak tau siapa bersamaku? tentulah 'kucing kesayangan' aku bluek! bluek! bluek! aku x bagi 'tikus kesayangan' aku kuar la. nanti dia hilang entah ke mana. ngeee .
cerita hari ni ? jap laa. aku tengah khusyuk cakap pasal compok aku tu. tp xpe lah, tau korang xnk tau. adeh ! adeh ! adeh !
aku kuar umah dalam pukul 12.30, yeah! time tu mmg line sangat clear, daddy & mommy ku xde kat umah. so aku pun amek kesempatan la nak kuar, lagipun mommy ku da janji smlm nak bagi aku kuar. lagi2 hari ni kan hari sabtu, ape lagi. time untuk befoya-foya. wahahaha.
then aku sampai kat KK dalam kol 1 lebih, we pergi book tiket dulu, then lepak kat vedablu .
makan eskrem japp. ngeee.
lebih baik aku lepak kat warisan, daripada lepak kat cp tu. argh! tension je nmpk si compok pnya 'besties' (pilakk) HAAHAA.
actually movie tu start kol 2.30pm , so kita org lepak kat vedablu dlm 1jam setengah kot.




after lepak2 kat vedablu sambil snap2 pic, (yela. aku kan gila camera! :)) ) , then dlm kol 2.20 we gerak pergi cinema HALL 8 . pergh! mula2 agak x ramai la . but then ramai gila, sampai kita org boleyy salah tempat. duh ! agak memalukan juga time tu. ala , si compok sengaja mau pindah tempat tu. *ngeee.

we did watch Twilight ;


hm, let me tell u a little bit bout this story. btw, im not a good story teller ok. so, pls dont get bored . hikhik.
crita ni? aku rasa dari start lagi agak best da, entah la. evrytime aku tertanya2 apa yang akan berlaku selepas ini. cerita ni best gila, ada elemen suspen , happy , funny, romantic, n sentimental . HAHA. ye kot. aku x pasti sangat, .
kepada sesapa yang belom tgk, why dont u try to watch it.
after d movies, we singgah yoyo jap. biasa la, aku kan peminat setia yoyo. tgk r ,
penoh & sesak gila time tu.
agak frust, choclate pearl aku da habis ! x guna betoll .
bluek ;(




then we go to Tanjung Aru Beach , hmmph. tempat ni? da lama aku x g.agak maju da la tempat ni.
slalu lepak kat sni malam ja. but time ni (petang) , view dia memang best gila. bole tgk sunset. cantik la pokok nyaa .

nah! tgk r gmbr aku tgh SS. btw, thanks for the person who did snapped it. :)

*btw, sori terpaksa blur kan gmbr ni. agak sensitif. (ada sesuatu yg tertulis pada pasir tu.)
nak tau apa yang aku tulis tu? hm, datang la umah aku. kaloo brani r. ngeh.


hah! sempat gak aku capap kan url blogspot aku ni kat pasir ni, wehehe !



then dalam pukul 6 tu kite org gerak balik, b4 tu singgah lagi kat yoyo cafe. ngee.
tiba2 hauss plak. :) . dlm khusyuk menunggu order siap, tiba2 ternampak bekas senior smsm dulu.
luckily dia x kenal/cam aku. dia cuma kenal si compok aku *tau r aku x pemes !


aku sampai umah dalam pukol 7, n rest sambil menikmati yoyo.

sllrrrpppppp !

ennnnddddddddddddddd.

4 comments:

  1. sapa laRR kunun ComPok ko
    :-p...OWhhhh ndaK memBw orG arr hhuhuhu.....hehhehe

    ReplyDelete
  2. compok uh sape?
    ni yg rse MACAM nk jelez ni
    ;[

    ReplyDelete
  3. HAHA, nak tau sape? dtg umah aku cepat ! blanja aku dulu !ngehehe !

    ReplyDelete
  4. hesh. suspense gila. cepat. gtau la siapa compok tu. duh. =__="

    ReplyDelete