tempat kegemaran ku, [sila la melawat]

Wednesday, November 26, 2008 Pojiegraphy Journal 1 Comments

nak tau ape tempat kegemaran ku? hm, semua mesti tertanya2 kan? kan ? kan ?
apa? shopping mall? cyber net? swimming pool? gerai mamak? kelab malam? .
HAHA. silap.silap.silap.
ni hah! tempat kegemaran ku,

entah la , kenapa aku gila dengan tempat ni . Asal hang out ngan member2, x kesah la if dorang suke tempat ni ke x, aku ajak gak dorang lepak kat sni.
aku rasa tenang gila bila lepak kat sni, plus. view dia memang cantik gila, but agak spoiill la bila ternampak sedikit sampah dekat pantai tu, view paling cantik ialah pada pukul 5 petang. Fewh!
lagipun tempat ni la aku first time lepak ngan kawan2 internet. Ngeh.ngeh.ngeh.
bila aku tension, aku pergi tempat ni. bila aku keboringan, aku pergi tempat ni, bila aku keseorangan, aku pergi tempat ni, bila aku xckup duit, aku g lepak kat sni ( tau knpe? sbb kat sni x perlu gune duiit pun. just bawak badan n camera. bluekkk! )
btw, aku n jason ada snap pic kat depan watefront tu, HAHA . cuba banding kan sapa yg hott ?
(pilih aku ekkk, nnt aku blanja korang minuman yoyo ! ngeh3, *berangan nk blanja org plak. pdahal duit kat pokett tinggal 50sen je, tu pun x ckup untuk tambang g kk. tamak betol driver bus ni . ish. ish. ish)

ni hah gambar tu, :D
*snapped by si Jason.
vs

*snapped by me

cepat ! cepat ! kalo nak minuman YOYO. HAHAAHAHAA!

p/s ; jangan marah hah jasoon . :))

1 comment: