tanda tanya akhirnya terjawab.

Friday, November 14, 2008 Pojiegraphy Journal 8 Comments

woi ! ape la yang member2 aku ni merepek kata aku kuar dlam majalah. aku pun panic gile, ape yg terjadi. bengong tol ! .





skali aku g usha la majalah remaja isu 15 nov , aku ternampak benda ni ,




baru ku ingat, hari tu one of d remaja crew ada message me from myspace, n asked me to isi the form n give them 1 picture of myself. then aku yeye je la, ingatkn main2, skali ni plak jadi nyaaa.

HAHA
bila da tgk benda ni, aku pun lega. ingatkn ape, larh! ape nk bangga plak. kalo aku jadi model xpe r, huahuahua. tgk la puas2 !

8 comments:

  1. pehh smart gile msk dlm majalah remaje ;DD

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. hahahah... uise.. artis bah.. minta autograf. haha

    ReplyDelete
  4. TAK SUKA!
    saya nak juga!
    awak je yg bole!
    ini tidak adil.
    HAHA xD
    bgge sial awek dia

    ReplyDelete
  5. x lme ag ril fofuler.
    hu2.
    jgn lupe lan tau.
    :p

    ReplyDelete