KAWAN-KAWAN TENGOK NI,
Syukur lah si dia sudah bertaubat. HAHA. terkejut gak aku bila dia post bulletin kat myspace mcm ni 'to 4pk/08 aku dah bertaubat' , HUH! biar betol, ke saja nk amek perhatian. HIKHIK. bila g usha page dia, pergh! sume nasyiddd je. Alamak! mcm x percaya plak.
sori, siapa orangnya x lah boleh dibagitahu.
kang dia tau aku post benda ni kat blog aku, habis la aku kene terajang tahun depan nanti. alarh! confirm dia da lupa tentang hal nanti . Nak tau perangai dia mcam mana? HAHA. dia lah dak PK yang paling HOT dengan gelaran MAMA CIKA. (: , gila blues gak r. tapi yang aku suka perangai dia ni, dia ni agak xkesah r. maksud aku. lepak berdua2an dlm stor kelas pun ok sahaja bagi dia.
alamak ! kalo da insaf tue , sape nk temankn aku lepak kat storr lagi?
xkan MAMA IMAH kottt. hikhikhik

to MAMA CIKA ; wow! Da nk dekat spm baru nk taubat? ok la tuu. tabiiik sama luu. :D






btw, jangan marah haaa. muka ko x nampak sangat kat sni. dorang xley cam punye.