Taiko blues 4PK/08 da bertaubat ?

Sunday, November 16, 2008 Pojiegraphy Journal 6 Comments

KAWAN-KAWAN TENGOK NI,
Syukur lah si dia sudah bertaubat. HAHA. terkejut gak aku bila dia post bulletin kat myspace mcm ni 'to 4pk/08 aku dah bertaubat' , HUH! biar betol, ke saja nk amek perhatian. HIKHIK. bila g usha page dia, pergh! sume nasyiddd je. Alamak! mcm x percaya plak.
sori, siapa orangnya x lah boleh dibagitahu.
kang dia tau aku post benda ni kat blog aku, habis la aku kene terajang tahun depan nanti. alarh! confirm dia da lupa tentang hal nanti . Nak tau perangai dia mcam mana? HAHA. dia lah dak PK yang paling HOT dengan gelaran MAMA CIKA. (: , gila blues gak r. tapi yang aku suka perangai dia ni, dia ni agak xkesah r. maksud aku. lepak berdua2an dlm stor kelas pun ok sahaja bagi dia.
alamak ! kalo da insaf tue , sape nk temankn aku lepak kat storr lagi?
xkan MAMA IMAH kottt. hikhikhik

to MAMA CIKA ; wow! Da nk dekat spm baru nk taubat? ok la tuu. tabiiik sama luu. :D






btw, jangan marah haaa. muka ko x nampak sangat kat sni. dorang xley cam punye.

6 comments:

  1. mak ai serabut gile stor kelas

    ReplyDelete
  2. HAHA.biase la, nme je dak komputer :D

    ReplyDelete
  3. kalau kene tangkap berdua duaan nie
    terus kene kawen!!!
    abes lah kau pojieeee

    ReplyDelete
  4. weh weh, org tu mati ke? tak kan? hahahahaha

    ReplyDelete
  5. oh pojie!
    What have you done to her ?
    HAHA ;D

    ReplyDelete
  6. ssin ; HAHA. manade berdua2an. tu photographer ade gak.

    lea ; x la. dia x mati. dia da alim skg. HAHA.

    lin ; lin! poji x wat pape pun (innocent face).

    ReplyDelete