.No Idea.

Monday, November 10, 2008 Pojiegraphy Journal 1 Comments

dalam kol 2 gideon kol me bah. dia ajak me kuar temankn dia cari keja partime.

lol, i pun mcm intrstd mau amik keja partime.
i gerak dari umah kol 1.30pm then smpi kat cp kol around 2pm.

siot ni, i though dia suda smpi kat cp, padahal dia still kat umah lagi.

then i tunggu kat palm square la. suddenly, anthokius kol me & mau jumpa. so we jumpa la,

smbil tnggu gideon dtg, we borak-borak la.

after 30 minit menunggu si gideon, tiba2 dia dtg w/out informng me ni. tulul btol.

we try cari keja la,
then dorang dpt kat pacific ngiukee.

lol, ok juga la. then kena fill some form ni.




after isi that borang, tiba2 dtg someone bgtau yg we kena sertakn copy ic n gmbr passport. n then im just like 'what?!' kami x bw pun copy for ic & gmbr passport.

org tu da bgtau yg that form xleh bwak balik, tapi i refused to listen her. than i curi2 bwak blik that form. ahaks,

n i amik form for vee too.

mungkin dia mau keja gak.ahahah.

after that we go to waterfront lagi which is my favourite place.



after lepak2 ni,we go melawat joe kat wisma merdeka . dia keja kat kedai phone, agak best juga la. just dok & tgk phone. gaji agak lumayan gak ni. huhu.suda lama x snap pic ngan dia, for the 1st time, amik gak picture ngan dia btw. haha,

she looks cool ni, sbb dia suda pandai ikat rambut. haha. like before dia kinda xreti mau ikat rambut ni. wehehe,



i also ada g depan wisma merdeka. ntah kna pgil what, marine club ka.



after that pkl 7 lebih camtu. we gerak mau balik suda . sempat lagi buy some yoyo drink kat cp.
lol.

dlm around kol 8, someone pick me up balik. then pastu something happen. mmg xdpt dilupakan. haha. kan kan kan? cuma me & dia ja tau, kinda panic gak r. whoa.

i smpi umah dlm kol 10.15pm,

bit tired, 2moro kena temankn my fren kuar lagi. uhuks.

ok la, i will write for ya'll lagi,

wait n see :)

good night !

1 comment:

  1. semoga berjaya dpt keja.
    he3.
    same la bj hujan kta.
    he3.

    ReplyDelete