Wednesday, November 26, 2008 Pojiegraphy Journal 5 Comments

Nak tau something x? HAHA. eh! gmbr kat bwh ni nmpk cam aku umur brape ekkk? 10 tahun? 11 tahun? 12 tahun? ke 22 tahun? AHA.
entah la , aku ada send gmbr ni kat my comel. (kucing bertompok bah) , then dia ckp muka me mcm umo 13 atau 14. wah! x sangka plak muka masi mcm budak2. hikhikhik .
kawan aku yang lain cakap muka aku ni cam muka bru habes grads, bengang aku. ngeh3 !

erk! bukan benda ni yang aku nk cite sbnrnye.
ni hah! aku x sedar plak, masa aku kecik. aku ada byk bantal bucuk .
begini cerita nya,
tengahari tadi. kakak aku bersihkan bilik abg aku tu. dia cek la satu almari besar tu, entah la apa yg ada dlm tu. hekhek. byk sgt benda yang ada dlm tu, ish!ish!ish! mcm2 la.
tiba2 dia ternampak satu plastik besar, then dia panggil la aku.
aku g usha dlm tu, ape benda kan.
hehe. tiba2 aku nmpk ada bantal busuk dlm tu.entah la. aku mcm xcam sapa pnyer,
skali tanya kakak aku, dia ckp benda tu aku pnye time kecik2.
aku pun heran, ingatkn aku cuma ada 1 bantal bucuk je (yg bermuka ayam tu)
tengok r benda tu, koleksi bantal bucuk yang aku ada dr kecik. HAHA.





p/s ; JANGAN GELAK !

5 comments:

  1. kim slam ngan teddy bear tu. haha

    ReplyDelete
  2. tedy bear yg bucuk.
    da brp thn x cuci ek?
    he3.

    ReplyDelete
  3. so comel comel comellllllllll.
    u xnk?? bagi i? hehehe
    oh shit i dah bayangkan ur face time u baby &holding that tedyy.argh comelnye! hahaha

    ReplyDelete
  4. nak gelak!
    HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAA
    *gelak tepuk² lantai*
    ;D
    ;D

    ReplyDelete