ok. kali ni plak aku hang out tengah2 malam, aik ! my mom bagi juga aku kuar. HIKHIK, happy la, i hang out wif 1 of my besties. sbb agak bosan & da plan mau kuar ngan dia. so kuar malam la,
agak2 dalam pukul 11pm kot, ala. x g memana pun, just watch some movies & brekpest at mcd drive-thru. ;) . We sampai dekat growball centre point dalam pukul 11+pm , hmm, tgk cite apa yang best. argh ! satu pun xda,

so we decided to watch Madagascar 2 : Escape To Africa
hm, cerita ni ? from starting lagi aku da gelak.
comel gak r character dia . Kan COMEL? hikhikhik.
ada gak babak yang menyentuh hati. bluek ! (sensitif gak aku ni kan ... )

after d movie, we go singgah MCD drive-thru jap. nak bekpes la, HUAHUAHUA.

ntah la, masa menunjukkan pukul 1+am. fewh! agak sejuk gila la.



then aku sampai kat umah dalam kol 2am , OMG ! aku x sedar yang aku kuar mlm tadi x bawa kunci. pergh ! habis satu umah aku ketuk, but sume tido ibarat x ingat dunia dah. aku seram giler r kat luar. ye la. mana la tau benda2 yang x di ingini muncul. lagi2 time tu bulan tengah mengambang. then i text my besties la 'omg! aku lupa bawa kunci tadi' . then aku cuba memberanikan diri ketuk tingkap my parents room. hm, cuak gile da. then my dad yang bukak kan pintu. dengan mamai2nya , dia tanya aku ' baru sekarang nak balik ? ' . fewh! nasib baik my dad x ceramah me lagi. mungkin dia penat kot. thanks & sory dady if me balik lambat. hik3. aku memang panic gila time tu. takot xdpt masok umah. if xdpt masuk umah, then mau tdo mana? dekat kandang si 'comel' ? . xnak la. kang dia cubit2 me lagi. hikhik.

good morning all.