Movie + Bekpessh ;

Wednesday, November 19, 2008 Pojiegraphy Journal 11 Comments

ok. kali ni plak aku hang out tengah2 malam, aik ! my mom bagi juga aku kuar. HIKHIK, happy la, i hang out wif 1 of my besties. sbb agak bosan & da plan mau kuar ngan dia. so kuar malam la,
agak2 dalam pukul 11pm kot, ala. x g memana pun, just watch some movies & brekpest at mcd drive-thru. ;) . We sampai dekat growball centre point dalam pukul 11+pm , hmm, tgk cite apa yang best. argh ! satu pun xda,

so we decided to watch Madagascar 2 : Escape To Africa
hm, cerita ni ? from starting lagi aku da gelak.
comel gak r character dia . Kan COMEL? hikhikhik.
ada gak babak yang menyentuh hati. bluek ! (sensitif gak aku ni kan ... )

after d movie, we go singgah MCD drive-thru jap. nak bekpes la, HUAHUAHUA.

ntah la, masa menunjukkan pukul 1+am. fewh! agak sejuk gila la.



then aku sampai kat umah dalam kol 2am , OMG ! aku x sedar yang aku kuar mlm tadi x bawa kunci. pergh ! habis satu umah aku ketuk, but sume tido ibarat x ingat dunia dah. aku seram giler r kat luar. ye la. mana la tau benda2 yang x di ingini muncul. lagi2 time tu bulan tengah mengambang. then i text my besties la 'omg! aku lupa bawa kunci tadi' . then aku cuba memberanikan diri ketuk tingkap my parents room. hm, cuak gile da. then my dad yang bukak kan pintu. dengan mamai2nya , dia tanya aku ' baru sekarang nak balik ? ' . fewh! nasib baik my dad x ceramah me lagi. mungkin dia penat kot. thanks & sory dady if me balik lambat. hik3. aku memang panic gila time tu. takot xdpt masok umah. if xdpt masuk umah, then mau tdo mana? dekat kandang si 'comel' ? . xnak la. kang dia cubit2 me lagi. hikhik.

good morning all.

11 comments:

  1. elehh aritu ckp madagascar mcm ndak besttt...sehh pi jg dia tgk hahahhahaha....

    ReplyDelete
  2. hehe. ntah la, mlm tu xda crita best ba. lgpun takot ko tertido lagi. :DD

    ReplyDelete
  3. eloo madagascar dua kali udah sy tgk heheh kelmarin pun sy pi tgk juga balik huhhuhu....

    ReplyDelete
  4. aik ckp sejuk tp makan ice cream juga tuh.. seram ke kat luar rumah ko tu? ade ape nk dtg kacau ko? zombie? haha

    ReplyDelete
  5. pojie @ Shahril hahaahahah..ui bw kwn2 ko join ni k? www.thefrontiers.ning.com site ni dibuat oleh org sabah...kebykan org sabah jak cni..memang best..join lahh

    ReplyDelete
  6. ryz ; haha. oki2. punya la 2 kali lagi tgk tu.hm, ok. nnt sy suruh la :D

    jay ; ntah la. got my 'comel' kali. dia mau cakar me, bikin takut ni :D

    ReplyDelete
  7. sape kandang chumel?
    hamster ke/
    kat sana ade mcd thru drive ek?
    besh x citer tu?

    ReplyDelete
  8. hikhik. xkan hamster nk cubit ril plak. lan nii,
    yap. ad larrrh.
    agak best la cite tu, lan gak ckp best kan. :D

    ReplyDelete