lets call it as tabung berhad.

Sunday, November 23, 2008 Pojiegraphy Journal 4 Comments

when we dlm bus otw nk g kk, jason show me something very interesting. HAHA, dia ckp me. 'ui, cuba 'ko' tgk ni.' aku ingatkan apa, 1st aku x faham apa mksd dia. ingatkn dia nk show badan pompuan tu agak hot, but benda lain plak, ngeh3.
lama2 usha, baru aku faham. *tau la. aku ni agak loading cket.
wtf ! punya brani ni budak snap pic camtu, aku pun x la terer sgt, sekadar amek gmbr mama cika ngah buat pose bole r, HAHA,
gua saluttt 'ko' jason ! :DD

*agak2 r kalo nk nmpk hot. jgn lupa yg kat dalam tu. at least pkai la sluar katak (boxer) atau pamperss . ngeh3, sori agak biadap :))

btw, haha, siapa got duit syiling? bagi aku cepat ! nak buat free show jap. whopppss !

4 comments:

  1. woot!woot!
    unexpected!
    wuu pojie dh menggatal oh

    ReplyDelete
  2. hahaha tu ar pasal.. pojie ni dah menggatal.. tp nk tuduh ak plak. >:P

    ReplyDelete
  3. haha. i grabbed this pic from jason HAHA.

    ReplyDelete