hijau ? hijau ? hijau ?!

Saturday, November 22, 2008 Pojiegraphy Journal 1 Comments

before i start my post, just want to say sorryy so much! i da x update blog dlm 2 hari. hm, agak busy. then internet buat hal. macam siput ! potong stim btol, asyik putus2 je, uahaha. disebabkn, byk pihak yang menyuruh aku untuk cepat2 update blog ni, so aku cuba mencapai capaian internet yang agak memuaskan. huh ! akhirnya dapat gak,hari ni aku xd wat pape, just bangun
tido, mandi, makan, n thenn berkebun.....

berkebun? what?! . aku salah taip ke, atau mmg btol ...

HAHA. mmg btol la, aku terpaksa berkebun. keja aku paling benci.
mcm ni crita die, time aku tgh tido, tiba my mummy kejotkn aku,


mom ; fauzi, fauzi! bangun cepat!
me ; napa may? baru pukul 8 la . awal lagi. mau pg mana?
mom ; pergi urus tu bunga.
me ; what??!! ala. mumyy. malas ba mau bangun awal ni .suruh si fareez ja la
mom ; xda! cepat bangun!


ni haa benda yang aku bengang ;



sempat snap pic (agak poyo) bluekkk!


btw, if korang nmpk aku x update blog aku ni, thats mean internet masalah la. salahkan internet , bukan aku. ngeh3,

[sori if post kali ni agak membosankan. haha. post ini sekadar untuk menunaikan permintaan rakan2 ku yg keep ask me to update my blog.]

wait ! there's more. dont go! HAHA.

1 comment:

  1. LOL... do u offer service potong rumput as well kah? haha

    ReplyDelete