hari ni.

Wednesday, November 19, 2008 Pojiegraphy Journal 6 Comments

Hari ni ? hm. agak bosan r. entah ! aku pun xtau apa yang aku buat sehari ni. HAHA. bangun tido , mandi , makan, online . tu ja?! alamak. kalo tiap2 hari aku buat benda yang sama, tension la aku ! haish, nak kuar hang out ngan member2 pun susah. ada yang busy keja, balik kampung, blah ! blah ! blah !. hm, lagi pun poket ku kini cuma tinggal 50sen, tu pun cukup2 untuk beli lolipop . HAHA,
Nak dijadikan cerita, dalam kebosanan yang melanda, aku sempat menyelongkar almari aku, mana tau dapat gak seringgit untuk beli aiskrim mat kool . Hikhikhik . tengah khusyuk menyelongkar almari aku, tiba2 aku ternampak permainan ps2 yang agak lama x di mainkan. HAHA. aku xtau r if benda tu berfungsi ke x lagi. hm, aku main bedal je la pasang benda tu. berfungsi gak r, hm. x la aku keboringan . at least dapat mengisi masa lapang dengan permainan yang agak tradisional bagi budak2 zaman sekarang ni daripada online myspace melayan budak2 yg bajet hot je, pandai add aku, tapi nak tegur susah gilaaa. ntah la, smpi kiamat pun belom tau ag dia tegur aku ke x. huh. tapi who cares? . bagi aku, dorang tu ibarat garam kepada telur masin ja. bluek !

ni ha gambar ps2 antik yang aku jumpa dalam almari tuu, ;)


nak tgk gmbr aku bermanja dengan ps2 tu?
japp..
loadddinngggg.....


btw, gambar diatas sama sekali tidak menunjukkan aku tengah main ps, ianya menunjukkan seolah-olah aku tengah kelaparan lalu memakan joystick tu. HAHA.

6 comments:

  1. hahaha.. freaky la sbb post kat blog ak yg terbaru pon ade kaitan ngan ps2. >:P

    ReplyDelete
  2. wah,abg pojie gila lah.
    saya terjumpa ps1
    haha. tabole guna dh.

    ReplyDelete
  3. wah abg pojie!
    gmbr kakak lawa tuh kt dinding blakang la.
    br adk lin peraasan.

    *BAHAHAHA! menggedik tak sudah haku ni

    ReplyDelete
  4. ps2 aku sudah hancur ;(

    p/s;pojie ambik award kt blog sha

    ReplyDelete
  5. lin ; HAHA. ok, nasib baek stil dpt guna :D dapat gak aku melayan. hm, eh! da start gedikk. larriiiikkk!

    isha ; thanks. nnt pojie g claim :)

    ReplyDelete