no title .

Sunday, November 23, 2008 Pojiegraphy Journal 3 Comments

Hari ni lagi ? hm, entah la. hang mcm biasa. with my besties lagi, agak bosan member lain x dpt kuar, warghhh !aku kuar umah dalam kol 10, then lepak dekat library sementara tunggu my besties, :D dlm masa belek2 buku tu, tiba2 aku ternampak buku about photography, so aku usha2 la apa yg terkandung dalam buku tu, mana la tau agak bestt . HIKHIK.

here is the book ;

sampai tahap aku bosan tu, aku sempat g warnet, nk on9 jap. ada hal cket, tiba2 aku terserempak my primary schools friend, brenda. then we talk , gossiping , n share our own story, agak bangang la. HAHA, btw. she's taking saloon course at DPM. whoa! cool, no wonder ko da pandai bergaya skrg kan? kan ? kan ?here's the picture of me & her,



agak cun r. :D HAHA.then after my fren smpi , we go to the bustop & find a bus to kk. Macam biasa, mesti berpeluh ! cuaca agak HOT ! hikhik. after masuk d bus, i saw my cousin, daphne. hm, i got tegur her. but ntah la, sama ada dia dgr atau tidak. mungkin dia x kenal me sudaa. lol, who cares? yang penting aku da tegoo ! jangan cakap aku sombong plak. huh !

da sampai kk, then we lepak kat big apple sambil menunggu masa untuk movies (1.50pm ), n minum minuman kegemaran ku, YOYO . HAHAA.


we did watch ; IGOR ( si bongkok )



crita ni? entah la. agak x beri tumpuan time tu. huhuhu, maybe buat benda lain. texting perhaps. lol, :D
after d movies, my fren ajak me g kedai handset, nk tukar dia punya phone housing, agak bengang la dia punya fon tu, hikhik.


then we go makan kat mcd api2, lol.




lepas tu, we go lepak kat waterfront, ngeh3. agak best la d cuaca today. agak panas btw.
*tempat kegemaran ku !





btw , pic ni aku suro jason snap. saja nk bg tgk d uncle kat blakang me got his own canon dslr camera. *agak batak plak aku. thanks lorh jason! hikhik
lepak lepak lepak sampai sun goes down.then aku sampai umah around 7 something, bad luck, hujan ni. luckily my bro pick me up at yuemin. fewh !
*hari ni akhirnya aku dapat release semua tension yang menginap dalam otak ku !

enndd ...

3 comments:

  1. uh yoyo lg ?
    entah pape je yoyo tu.
    HAHA xD
    nnt g kk,nak ajak dad lin g waterfront la!
    mcm best je pemandangan dia.

    ReplyDelete
  2. apek !
    ta letih ke stp hari kuar ?
    tp ta pelik la,
    u budak laki an
    haha
    :DD

    ReplyDelete
  3. lin ; haha. sedap! ccuba la. :D okok. no probs . 4 u lin, i'll.

    kiko ; amoi ! x letih la. lagi best. haha, :D

    ReplyDelete