.hang out lagi.

Saturday, November 15, 2008 Pojiegraphy Journal 5 Comments

hm, hari sabtu? sure wajib la hang out. hehe. but member lain ku x dpt kuar, so only one ja yg free, ahaks, si bigJ. tapi, my mom agak moody la pagi td, so i try amik hati dia. i rajin2 cuci d kereta so that dpt amik hati my mom, lol.
aku ngan jason jumpa dlm kol 12 lebih camtu. kata kat beverly hills, then after beberapa saaat dia msg me ' da smpi umah '. aku pun tekejut. HAHA. nasib baik da pkai suar dlm tym tu, kalo x tambah kelam kabut di buatnya. we plan mau tgk wayang kat 1borneo, but cite quarantine tu pkul 5 ptg, pergh! lama gila. then ..

jason ; mau tgk cita apa?
pojie ; xtau r, plan nk tgk quarantine ja.
jason ; ?? (muka blurr)
pojie ; jom tgk cita 'wayang' . haha.
jason ; (gelakkk saja lah)


so, kitaorg g cp la, nasib baik got crita quarantine.
cita tu start kol 4 ptg, ok la.
that tym was 2+pm. sementara mau tunggu waktu, we jalan2 around cp. n then my kepala asyik pusing2 ni, apa x nye. asyik nampak si 'dia' ja, nk tau sape? pillakk la. haiya, hari2 ku nmpk muka mereka, bosan suda ni. bagus lagi tgk muka my nenek punya monyet kat blkg umah. opss ! sorri, sapa yg terasa tuu. ngeh3.
we watchd Quarantine ;
ramai gak org time tu. maybe bru showing kn. hurm,
crite ni? hmm. ntah la. byk suspen gak r. smpi aku boley tercubit si jason. sot gila. haha.
sori la , aku terover plak.
huahuahua.
tapi yg x best nya, crita ni xda ending. ntah pape la.
tension gak tgk. wuhuhu.
after go mvs, we lepak at wtfront jap. lol,
cari ketenangan selepas tension bout d crita. hakhak.
we snapped some pic ;

andd, me sampai umah pkol dlm kol 6.40pm. today awal balik, sbb takot mumy ku yg garang marah .hikhikhik. bila sampai umah, my mom cakap ' awal juga balik harini ' . HAHA. agak terkejut gak, mcm dia suka lagi me kuar. :) hmm, agak best r today. huahua.

btw, sory jason. u asked me to edit this pic b4 me post this kn. ala, xda soft edit pic ni at my dad laptop. huhuhu.
.......

5 comments:

  1. yeah! jom tgk wayang 'wayang' haha.

    ReplyDelete
  2. grr kenapa org sabah handsome².

    =,="

    saya nak pindah ke sabah lah!
    HAHA xD

    ReplyDelete
  3. xpakai spek
    gambar pown blur!
    HAHAHAHA

    ReplyDelete
  4. lin ; HAHA. come ! dtg sabah cepat ! nnt poji kenal kn dengan org 'pilak' :DD

    ssin ; HAHA. camera tu ekot mod mata aku kot.

    ReplyDelete