hang out lagi !

Wednesday, November 12, 2008 Pojiegraphy Journal 3 Comments

today i go hang out lagi with my friends, 1st i ajak vee & gideon. but dorang xdpt kuar, no moneyy. lol, so kebetulan harryz ajak me kuar tgk wayang, apa lagi. greenlight la.
haha, but. too bad! kena walking smpi donggongon to find bus, because area umah i xde bus. lol, slalu g hang out, mesti ekot vee moms. huk3. dlm perjalanan g donggongon, suddenly i saw dua budak ni. looks like adik beradik, rapat sangat. dari sekolah smpi ke donggongon dorang asyik berkepit, tiba2 teringat la zaman kecik2 lagi, slalu gaduh ngan my little brother. ahaks, btw, dua org budak ni sweet. agak terharu la tgk dorang, :)

i sampai juga akhirnya kat donggongon, lol. tadi terserempak gak ngan arnold, senior f5 taun ni. huh! nmpk muka cam taiko ja, tapi who cares? ahaks, i hmpir missed the bus . but i managed to tahan the drivers, huh! penat gak, so. i dok la n sediakn duit tambang ( 1 ringgit ) . tiba2 the conductor dtg tmpt me, n kutip tmbang bus . i dengan confidentnya bagi dia 1 ringgit, then dia tegur, bukan 1 ringgit la, tapi 1.50. then i was like what?!! . i tanya la conductor tu, 'bukan dulu 1 ringgit ja ka tambang?' , dia jawab ' tu dulu la bos, skg lain suda' . i pun terkejut ni. tambang bus da naik, kalo bus tu ada wireless xpe la, tp ni. ntah ape yg ade. cume tmpt duduk. huh !


i sampai kat kk dlm kol 2 lebih kot, haryzz keep text me ' weyh!mana suda ko ni? ' . haha.

kesian dia menunggu me, lol. i sempat lagi go buy yoyo drinks. kinda addicted suda ni. haish.

after jumpa haryyz, tgk muka dia. dia agak panas la time tu. mungkin menunggu lama. huahuahua.

we go to centre point growball & tgk if got cite besst or not.


we watch the coffin' (TH)
cite ni?ntah la. u guys g la tgk sendiri. byk unsur suspen je, agak unik la cite die. kire cam susuk gak. tapi ni cara lain. lol,

lepas habis wyang del text me yg dia smpi kat cp da, huk3. so, lega gak la ade member nk blik umah. dia kn tgal dkat ngan aku. huhu

lepak jap, snap pic. then kol 7 tu balik la.

aku ngan del (ebon)




aku & haryyz.


aku sampai umah dlm kol 8 lebih, sebab td terpaksa lepak kat umah del jap. huk3.
dia mau hantar brg2 berharga dia. ahaks, today agak penat +han lagi hujan lebat. argh! susa nk hangout. bru plan nk lpak kat waterfront, tapi memandangkan hujan lebat, terpaksa balik la. huhuhu
the enddd.

3 comments: