Monday, November 17, 2008 Pojiegraphy Journal 6 Comments

HAHA. bila teringat 4PK 2008, banyak perkara yang aku lalui. kan ? kan ? kan ?aku ingat lagi. aku merupakan second intake masok kelas ni. HAHA. first day tu memang la aku pendiam gila babii. sampai ellyn kata aku sombong, hikhik. salah la. aku memang camtu, lagi2 aku tension masuk hostel palat tu. aiyaakk !selama berada dalam hostel (Feb - mei) , rasanya kelas ku xda wat hal langsung. bile da kuar hostel tu, ada saja benda yang berlaku. Lagi-lagi aku merupakan KETUA KELAS untuk kelas 4PK 2008. da perangai ketua kelasnya macam tu, anak-anak buah nya lagi la teruk. HAHA. nak dijadikan cerita, kelas 4PK ni start jd bualan org bila gambar aksi panas kita orang sampai ke tangan dak senior 5PK melalui komputer lab pengaturcaraan komputer (PK), pergh ! ape lagi, banyak la ungkapan dak2 teksha ni. terutamanya dak 5ABM (AMALAN BENGKEL MESIN) , kata '4pk bohsia la' , 'cikaro' la, HAHA. sian dak pompuan, sebab dalam gambar tu kebanyakkannya dak pompuan yang buat aksi panas. bukan real la, xkan la nk bukak baju plak. pendek akal btol ! . Bila dah kantoi, ape lagi. dak senior 5PK amek kesempatan la nak peras ugut kita orang, petang after kelas tu sume dak senior 5PK jumpa kita orang kat kantin. Nak settle kan benda ni, aku pun terlibat, even gambar aku xde. bangang. memang la, tapi camera sapa? aku laaa. haish. Lama-lama benda tu da settle r kiranya, nasib baik dorang x bagi kat cekgu, kalo sampai kat cekgu, memang MAUT la kita orang, Nama 4PK da reda cket, x lama tu. Nama PK naik lagi, Kali ni kes maen serang telur, serbuk kunyit & tepung. Pergh! kali ni kaw-kaw larh kena serang. Punca bull r, time tu kan birthday dia. So kitaorang plan nak kerja kan si fendy aka bull. before ni pernah gak buat benda camni kat daei, tapi x la teruk sgt sampai guna serbuk kunyit. pergh ! tym tu gak x kantoi ngan cikgu. tapi kali ni, memang kantoi gila la. nama naik gila kat perhimpunan, then kena denda la sebat.HUHUHU. Dlam hampir 2 minggu gak MAMA IMAH tachink kat kte org. HUAHUAHUA. Lama kelamaan, benda tu da redaaaa, sekali lagi naik bila kantoi budak lelaki 4PK x puasa, orang tu? malas nak bagitau. nak jaga nama PK. lagi pun benda tu da lepas kan, ni plak kantoi ngan dak 4PK gak, dak achievers la katakan. Balachii la, ape lagi. Akhirnya , kes tu da settle. Cikgu2 cakap yang 4PK/08 mencipta sejarah baru kat TEKSHA. HUAHUAHUA. agak pelik r, mungkin before ni dak2 PK baik kot, skali smpi kat kita orang. pergh! perangai ntah camne.Aku rindu gak time sepanjang berada di dalam kelas 4PK. HIKHIK, ye la. taun depan da pindah kelas la, susah da.xbest. kelas 4PK kira kelas agak special r, ada carpet, ada stor penyembunyian, & kira kelas paling besar, even student sket. HAHAA. Bila rehat, slalu g menyorok kat stor belakang kelas, tempat tu memang best la. bole cas hp , bole sorok barang kalo ada spotcekk. hm, tapi next year xde da. sebab kelas da pindah ke bangunan ABM. AARGH! Depan tandas pulakk tu, entah camne la nasib nanti.

ini la kerja kami selama dalam kelas 4pk/08 ;






aku tetap rindu 4PK/08 sampai bila-bila. HAHAHA.
p/s ; kepada budak PK 08/09, tahun depan SPM. so bertaubat la seperti mana MAMA CIKA bertaubat. HAHA. jangan marah haaaa.

6 comments:

  1. still jelez kelas korang ade kapet.
    hu2.
    teringat lan zaman sekolah dulu2.
    mmg otak2 gler.

    ReplyDelete
  2. gambar2 korg mmg tak leyh blah. haha

    ReplyDelete
  3. isha ; yeah! walopun perangai mcm ntah. HAHA.

    lan ; ngeh3. tau2. lan pernah cerita kat ril dulu :))

    jay ; mmg x leh blah ! byk lg sebenarnya, but agak panas la. :))

    ReplyDelete
  4. eh gmbr yg ke-6 tuh ellyn dgn pojie ke ?
    wah,ellyn cun gila lah
    :D
    :D
    :D

    ReplyDelete
  5. lin ; HAHA. yap ! ellyn ! , lin ckp gmbr u cun gilerr !!! (kembang la tu) :DD

    ReplyDelete