THE GUARD POST GP506;

Tuesday, November 18, 2008 Pojiegraphy Journal 13 Comments

Last Monday i go hang out with my besties, Jason. HAHA. cuaca memang panas la. pening2 suda us ni. Dia sampai dulu kat library donggongon, HAHAHA sorii for the late. When aku sa smpai kat donggongon aku nampaak dia tunggu kat depan library, alah. so pity of u . terpaksa tunggu lama. HIKHIK. we terpaksa go KK by bus, xkn nak naik teksi plak, bankruppt la. :)) . bila otw nk g bustop , aku tengok si jason berpeluh gila. HUAHUA, terkejut gak. almaklum la, jarang naik bus. HAHAHA. we smpai kat kat KK n mam jap kat restoran. sebab dia blom bekpes lagi. kang tiba2 gestrek plak, sapa yang susahh? manja ko gak kan? HUAHUAHUA.after makan, we go to centre point jalan2, then go for movies.
kali ni we tengok ; THE GUARD POST GP506

hm, entah la apa yang best cite ni. time kat ticket counter, jason did ask the pekerja, 'cerita ni best ka?' then the pekerja jawab 'hmm. it depends on people la. some said best n some say dont. but for me, cerita ni x best' HAHA. bila dengar jawapan dia camtu, aku pun dah agak la, memang x best. Time kat panggung, Baru nak half way, aku da dibuai mimpi plak . HAHA. skali bangun dari tido je, da nk smpi ending. SUMPAH ! aku xfaham langsung jalan cite dia. ngeh3.after movies, we go lepak2 d waterfront. WOW ! today the cuaca ok gilaa babii. but agak hujan renyai la.

sambil menikmati keindahan, we drink yoyo drinks. HUKHUK. memang aku dah ketagih dengan minuman ni, asal g centre point ja, xsah if x beli minuman ni. HUAHUA.

after lepak2 tue, around 6 we go find bus, nasib ada gak bus. fewh ! risau suda si jason ni. ngeh3.and then aku sampai umah around 7 something, luckily my mom x membebel , because i kuar w/out her pengetahuan. mungkin my mom punya mood that day was OK ! :)

13 comments:

  1. duiii na...pandai juga ko tertidur msa tgk wyg..hari tu aku tidur ko bg bgn pla wasehhhh

    ReplyDelete
  2. jay ; HAHA. no comment. 'it depends on people la' :DD

    haryzz ; hesh. kali ni boring la the wayang :)) .

    ReplyDelete
  3. pojie...
    kem salam jason
    ahahahahaha

    ReplyDelete
  4. ssin ; HAHA. okidoki. kang manja dia tau, habis kita . haha

    ReplyDelete
  5. sedap sgt ke yoyo drink??
    asyik2 yoyo drink
    klau sdp bleh tlg poskan x

    ReplyDelete
  6. isha ; sedap gak r. huhu. ble smpi jd addicted ni. :D

    ReplyDelete
  7. Ya La tu hahahha....Sapa SuRu Pi tGk hahahahah... ;-p

    sedap pa benda YoYo..hahahah..X seDap Pown..CooL CitY laGi SedaP (walaupun hampir sama jer)

    ReplyDelete
  8. ryz ; ko xmau blanja sy 'cool city' kan hari tu. huh, sy mau try gak ! HAHA

    ReplyDelete
  9. kunun org sudah blnja tgk wyg..mau blnja 'cool city' lagi....ko lagi la blnja hehe..malas bha beli yoyo..byk org ni..

    ReplyDelete
  10. HAHA. ya la, sy nda tau mana tu kedai. :D

    ReplyDelete
  11. yoyo drink tu,mst dia tarik dulu en. sebab nama pon yoyo.
    HAHA xD
    abg pojie jgn smpikan slm ssin tuh.
    oh dia miang.

    ReplyDelete
  12. ape plak maen tarik2? . hesh.
    ;D . alamak! lin, poji da hntr salam si ssin tu ngeh3

    ReplyDelete