Last Monday i go hang out with my besties, Jason. HAHA. cuaca memang panas la. pening2 suda us ni. Dia sampai dulu kat library donggongon, HAHAHA sorii for the late. When aku sa smpai kat donggongon aku nampaak dia tunggu kat depan library, alah. so pity of u . terpaksa tunggu lama. HIKHIK. we terpaksa go KK by bus, xkn nak naik teksi plak, bankruppt la. :)) . bila otw nk g bustop , aku tengok si jason berpeluh gila. HUAHUA, terkejut gak. almaklum la, jarang naik bus. HAHAHA. we smpai kat kat KK n mam jap kat restoran. sebab dia blom bekpes lagi. kang tiba2 gestrek plak, sapa yang susahh? manja ko gak kan? HUAHUAHUA.after makan, we go to centre point jalan2, then go for movies.
kali ni we tengok ; THE GUARD POST GP506

hm, entah la apa yang best cite ni. time kat ticket counter, jason did ask the pekerja, 'cerita ni best ka?' then the pekerja jawab 'hmm. it depends on people la. some said best n some say dont. but for me, cerita ni x best' HAHA. bila dengar jawapan dia camtu, aku pun dah agak la, memang x best. Time kat panggung, Baru nak half way, aku da dibuai mimpi plak . HAHA. skali bangun dari tido je, da nk smpi ending. SUMPAH ! aku xfaham langsung jalan cite dia. ngeh3.after movies, we go lepak2 d waterfront. WOW ! today the cuaca ok gilaa babii. but agak hujan renyai la.

sambil menikmati keindahan, we drink yoyo drinks. HUKHUK. memang aku dah ketagih dengan minuman ni, asal g centre point ja, xsah if x beli minuman ni. HUAHUA.

after lepak2 tue, around 6 we go find bus, nasib ada gak bus. fewh ! risau suda si jason ni. ngeh3.and then aku sampai umah around 7 something, luckily my mom x membebel , because i kuar w/out her pengetahuan. mungkin my mom punya mood that day was OK ! :)