go lepak'ing

Thursday, November 27, 2008 Pojiegraphy Journal 1 Comments

hm, malam tu tibe2 mak aku ajak kuar, then aku pun heran r, sbb mak aku x pernah bwk kuar mlm2 ni,
bila tanya nak g mana, then dia cakap nk g umah aunty mee . oh! tau tau! nenek comel tu kan? hikhik.
so aku pun dengan excited nya pergi la, nk juga jmpe nenek tue, agak lama r x jumpa dia.
wuhu, bila dah jumpa tu, then dia cakap ngan aku ' atuuukkkoiiii! besar suda kau ni fawzy !' . akupun tertanya2 apa lah yang dimaksud kan dengan perkataan besar tuu * alah! jangan fikir bukan2 plakk !.
then my mom suruh la aku tengok tv . bila sampai kat ruang tamu tu, aku nampak budak tgh khusyuk maen game, game ape ntah. alarh, game yg astro sediakan tu. so 1st2 aku melayan je la, ingatkn dorang sedar kehadiran aku, so that dorang akan stop main game tu,but tunggu punya tunggu makin khusyuk plak dorang. aku yg membodoh ja kat situ. hesh! x guna btol budak2 tu.
then i text someone la untuk ajak kuar, *alamak! time tu aku memang x expect mau kuar, then aku just guna suar pendek n t skola(kadet polis) ! MALUU! nasib baik aku pinjam t member aku tu. tapi agak sempit la, entah! *im not FAT okok :))
then we guys lepak dkat tg aru . sambil menikmati minuman kelapa & sataayy ayam ,
hmm.


sedappp nyyeerrrrr ....




1 comment:

  1. wahh bestnye!
    jelez dgn pojie x(
    lin x buat pape pon holidays ni.
    btw,kenapa Allah jadikan Pojie handsome ? xD

    ReplyDelete